17 Kasım 2013 Pazar

2014 Abiye Modelleri

Yeni yılın abiye modellerini incelerken size de genel olarak abiye modası hakkında bilgi vermeyi boynumun borcu bilirim. Yerli giyim markalarının ve yabancı giyim markalarının en yeni modelleri yavaştan mağazaları süslemeye başladı. Bir çok marka bırak 2014, 2015 yılının abiye modellerini şimdiden tasarlamaya başlamıştır. Neyse uzun bir yazı olacak ona göre hazır olun.


2014 abiye modelleri ne demek gelin ilk önce bundan bahsedelim. Yeni yıla eskinin tarzlarından uzak, yeni aç bir sektör moda sektörü, bu yüzden, her sene kendini yenilemek zorunda. Yani aslında işin özeti yapılmamışı yapmak. Peki moda bu konuda ne kadar başarılı, taklit etmekten öteye ne zaman geçer? İşte bu özgün tasarımların hayat bulduğu yeni bir yıl olacak. Özellikle gece elbiseleri ve abiye modelleri, değişen şartların ve eğlence kültürünün hızına tam anlamıyla yetişiyor diyebilirim.

Yeni mekanlar, yeni eğlenceler ve yeni abiyeler

Günümüzün eğlence anlayışı hızla değişmekte, eskiden kır düğünleri yerini lüks otel balolarına bırakmış durumda, eskiden yemekler kazanda pişerken şimdi lüks menüler, ile düğün ve nişan organizasyonları yapılmakta. Buda haliyle mekanın, kültürün değişimi ile birlikte, giyim ve moda konusunda da köklü değişimleri beraberinde getirmekte. 2014 abiye modelleri, tarz olarak bu sene çok keskin çizgiler ile geçmiş senelerden sıyrılmayı başarıyor diyebilirim. Kabarık modeller yerini sade modellere, karışık bol desenli abiyeler, tek renk, mekanın veya ambiyansın rengine göre tam uyumluluk sağlıyor.  Gelelim bu sene ne ve nasıl giyinmeli.

İlk olarak sizlere abiye konusunda önerebileceğim bir site var, elbisevitrini.blogspot.com bu blog'ta bir çok markanın abiye elbise modellerine ulaşabilirsiniz. Tamamı satışta olan modellerin fotoğraflarına bakıp dilediğiniz abiye modelini mağazadan satın alabilirsiniz. İkinci olarak ise pronovias abiye modelleri, 2014 yılının neden bu kadar şık geçeceğinin habercisi denilebilir. Straplez abiye modelleri, dekolteli abiye modelleri, kısa abiye modelleri, tüllü abiyeler, daracık abiye modelleri, bir kadının isteyebileceği herşeyi içinde barındırıyor Bu sene moda 'nin güzelliği başınızı döndürecek. Ben lafı çok uzatmadan elbise vitrini'nin linkini sizlerle paylaşayım. 2014 yılının tüm modellerini inceleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder